NobleHome Furnishings

+381 11 8465674

contactshiny@mail.org

Плаћање и испорука

Добродошли на нашу страницу плаћања и испоруке, где ћемо вам пружити све потребне информације о начинима плаћања и опцијама испоруке које су доступне у нашој продавници.

Опције плаћања:

У нашој продавници прихватамо различите начине плаћања за вашу погодност. Можете платити визом, Мастеркардом, Американ Експресом, Дисцовером и ПаyПал. Такође нудимо плаћање банковним трансфером и готовином на доставу за одређене локације. Све трансакције се обрађују безбедно и безбедно.

Опције испоруке:

Јасно нам је да је он-тиме испорука кључна када је онлине куповина у питању. Зато смо партнери са поузданим превозницима како бисмо осигурали да ваша поруџбина стигне на време. Нудимо низ опција испоруке како бисмо задовољили ваше потребе, укључујући стандардну испоруку, експресну испоруку и истодневну испоруку за одређене локације.

Стандардна испорука:

Наша стандардна опција испоруке доступна је за све поруџбине и обично се испоручује у року од 5-7 пословних дана. Наплаћујемо паушалну тарифу за стандардну испоруку.

Експресна испорука:

Уколико вам је потребна ваша поруџбина да бисте брзо стигли, нудимо експресну отпрему, за шта је обично потребно 2-3 пословна дана. Имајте у ноти да је ова опција доступна за додатну накнаду.

Испорука истог дана:

За купце који су у одређеним регионима, нудимо истодневну испоруку за поруџбине постављене пре одређеног времена. Имајте у ноти да је ова опција доступна по додатној цени и да подлеже расположивости.

Праћење поруџбине:

Када поруџбина буде испоручена, обезбедићемо вам број за праћење како бисте могли да пратите статус испоруке поруџбине. Такође можете да се пријавите на налог да бисте видели статус поруџбине и информације о испоруци.

Надамо се да ће вам ове информације пружити све потребне информације о начинима плаћања и испоруке у нашој продавници. Уколико имате додатних питања, молимо вас да се не устручавате да контактирате наш тим корисничког сервиса. Хвала вам на куповини!