NobleHome Furnishings

+381 11 8465674

contactshiny@mail.org

Одрицање одговорности

Информације наведене на ( сајту' ) су само у опште информативне сврхе. Све информације на Сајту су пружене у доброј намери, међутим ми не правимо никакве гаранције нити гаранције било које врсте, изричите или подразумеване, у погледу тачности, адекватности, валидности, поузданости, доступности или потпуности било каквих информација на Сајту . НИ ПОД КОЈИМ УСЛОВИМА НЕЋЕМО ИМАТИ БИЛО КАКВУ ОДГОВОРНОСТ ПРЕМА ВАМА ЗА БИЛО КАКАВ ГУБИТАК ИЛИ ШТЕТУ БИЛО КОЈЕ ВРСТЕ НАСТАЛЕ КАО РЕЗУЛТАТ КОРИШЋЕЊА САЈТА ИЛИ ОСЛАЊАЊА НА СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ НАВЕДЕНЕ НА САЈТУ . ВАША УПОТРЕБА САЈТА И ВАШЕ ОСЛАЊАЊЕ НА СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ НА САЈТУ СУ ИСКЉУЧИВО НА ВАШУ ОДГОВОРНОСТ.

ОДРИЦАЊЕ ОДГОВОРНОСТИ СПОЉНИХ ВЕЗА

Локација може да садржи (или вас могу слати преко Сајта) везе ка другим Веб локацијама или садржају који припада или потиче од трећих лица или веза ка Веб локацијама и функцијама у рекламним натписима или другим рекламама. Такви спољни линкови се не истражују, надгледају или проверавају тачност, адекватност, исправност, поузданост, доступност или комплетност од стране нас. МИ НЕ ГАРАНТУЈЕМО, ОДОБРАВАМО, ГАРАНТУЈЕМО ИЛИ ПРЕУЗИМАМО ОДГОВОРНОСТ ЗА ТАЧНОСТ ИЛИ ПОУЗДАНОСТ БИЛО КАКВИХ ИНФОРМАЦИЈА КОЈЕ НУДЕ ВЕБ ЛОКАЦИЈЕ ТРЕЋИХ ПРОИЗВОЂАЧА ПОВЕЗАНЕ ПУТЕМ САЈТА ИЛИ БИЛО КОЈЕ ВЕБ ЛОКАЦИЈЕ ИЛИ ФУНКЦИЈЕ ПОВЕЗАНЕ У БИЛО КОМ БАНЕРУ ИЛИ ДРУГОМ ОГЛАШАВАЊУ. МИ НЕЋЕМО БИТИ СТРАНА ИЛИ НА БИЛО КОЈИ НАЧИН ОДГОВОРНИ ЗА ПРАЋЕЊЕ БИЛО КАКВЕ ТРАНСАКЦИЈЕ ИЗМЕЂУ ВАС И НЕЗАВИСНИХ ДОБАВЉАЧА ПРОИЗВОДА ИЛИ УСЛУГА.

ПРОФЕСИОНАЛНО ОДРИЦАЊЕ ОДГОВОРНОСТИ

Сајт не може и не садржи правне савете. Правне информације су обезбеђене само у опште информативне и образовне сврхе и нису замена за стручне савете. У складу са тим, пре него што предузети било какве радње на основу таквих информација, охрабрујемо вас да се консултујете са одговарајућим професионалцима. Не дајемо никакве правне савете. УПОТРЕБА ИЛИ ОСЛАЊАЊЕ НА СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ САДРЖАНЕ НА САЈТУ ЈЕ ИСКЉУЧИВО НА ВАШУ ОДГОВОРНОСТ.

ОДРИЦАЊЕ ОДГОВОРНОСТИ ЗА ФИЛИЈАЛЕ

Сајт може да садржи линкове ка аффилиате wеб сајтовима, а ми добијамо аффилиате провизију за све куповине које ви направите на аффилиате веб локацији користећи такве линкове.

ОДРИЦАЊЕ ОДГОВОРНОСТИ

Сајт може да садржи сведочанства корисника наших производа и/или услуга. Ова сведочења одражавају искуства и мишљења таквих корисника у стварном животу. Међутим , искуства су лична за те одређене кориснике и не морају нужно бити репрезентативна од свих корисника наших производа и/или услуга. Ми не тврдимо, и не треба да претпостављате, да ће сви корисници имати иста искуства. ВАШИ ПОЈЕДИНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ МОГУ ДА СЕ РАЗЛИКУЈУ.

Сведочанства на Сајту се прослеђују у различитим облицима као што су текст, аудио и/или видео запис, а ми их прегледамо пре него што буду постављени.

Ставови и мишљења садржана у сведочењима припадају искључиво појединачном кориснику и не одражавају наше ставове и мишљења. Нисмо повезани са корисницима који обезбеђују сведочења, а корисници нису плаћени или на други начин надокнађени њиховим сведочењима.