NobleHome Furnishings

+381 11 8465674

contactshiny@mail.org

Политика колачића

Ово је Политика колачића, доступна од

Шта су колачићи

Као што је уобичајена пракса са скоро свим професионалним веб локацијама овај сајт користи колачиће, а то су мале датотеке које се преузимају на ваш рачунар, како би се побољшало ваше искуство. Ова страница описује које информације прикупљају, како их користимо и зашто понекад треба да ускладиштимо ове колачиће. Такође ћемо поделити како можете да спречите складиштење ових колачића, међутим ово може да смањи или "разбије" одређене елементе функционалности локација.

Како користимо колачиће

Колачиће користимо из различитих разлога детаљно описаних у наставку. Нажалост , у већини случајева не постоје стандардне опције индустрије за онемогућавање колачића без потпуног онемогућавања функционалности и функција које додају овом сајту. Препоручује се да оставите на свим колачићима ако нисте сигурни да ли су вам потребни или не у случају да се користе за пружање услуге коју користите.

Онемогућавање колачића

Поставку колачића можете спречити подешавањем поставки у прегледачу (погледајте помоћ прегледача како да то урадите). Имајте на уму да ће онемогућавање колачића утицати на функционалност ове и многих других Веб локација које посећујете. Онемогућавање колачића обично ће довести до онемогућавања одређених функционалности и функција ове локације. Зато се препоручује да не онемогућавате колачиће.

 • Колачићи повезани са налогом

  Ако креирате налог код нас онда ћемо користити колачиће за управљање процесом пријављивања и општом администрацијом. Ови колачићи ће обично бити избрисани када се одјавите, међутим у неким случајевима они могу да остану после тога да би запамтили жељене поставке ваше локације када се одјаве.

 • Колачићи повезани са пријављивањем

  Користимо колачиће када сте пријављени да бисмо могли да се сетимо ове чињенице. Ово вас спречава да се пријавите сваки пут када посетите нову страницу. Ови колачићи се обично уклањају или обришу када се одјавите да бисте се уверили да приликом пријављивања можете да приступите само ограниченим функцијама и областима.

 • Колачићи повезани са билтенима е-поште

  Ова локација нуди услуге претплате на билтен или е-пошту, а колачићи могу да се користе за памћење да ли сте већ регистровани и да ли да прикажете одређена обавештења која су можда важећа само корисницима на које сте претплаћени/неописити.

 • Поруџбине обраде сродних колачића

  Овај сајт нуди е-трговину или објекте за плаћање, а неки колачићи су од суштинског значаја како бисмо се уверили да је ваша поруџбина запамћена између страница како бисмо могли правилно да је обрадимо.

 • Колачићи повезани са анкетама

  С времена на време нудимо корисничке анкете и упитнике како бисмо вам пружили занимљив увид, корисне алате или прецизније разумели нашу базу корисника. Ове анкете могу да користе колачиће да би запамтиле ко је већ учествовао у анкети или да би вам обезбедиле тачне резултате након промене страница.

 • Колачићи повезани са обрасцима

  Када прослеђујете податке у образац као што су они који се налазе на страницама контаката или колачићи образаца за коментаре, колачићи могу бити подешени тако да памте ваше корисничке детаље за будућу кореспонденцију.

 • Колачићи жељених опција локације

  Како бисмо вам пружили велико искуство на овом сајту обезбеђујемо функционалност за подешавање ваших жељених опција за начин на који се овај сајт покреће када га користите. Да бисмо запамтили ваше жељене поставке потребно је да подесите колачиће тако да се ове информације могу позвати сваки пут када сте у интеракцији са страницом, на шта утичу ваше жељене поставке.

Колачићи треће стране

У неким посебним случајевима користимо и колачиће које обезбеђују поуздана трећа лица. Следећи одељак детаљно описује колачиће трећих страна на које можете наићи преко ове локације.

 • Овај сајт користи Гоогле Аналyтицс који је једно од најпроно распрострањенијих и најповерљивијих аналитичких решења на wебу за помоћ у разумевање начина на који користите сајт и начина на које можемо побољшати ваше искуство. Ови колачићи могу да прате ствари као што су колико времена проводите на сајту и странице које посећујете да бисмо могли да наставимо да производимо ангажовани садржај.

  Више информација о Гоогле Аналyтицс колачићима потражите на званичној Страници Гоогле Аналyтицс.

 • Док продајемо производе важно нам је да разумемо статистику о томе колико посетилаца нашег сајта заиста обави куповину и као такви су такви подаци које ће ови колачићи пратити. Ово вам је важно јер то значи да можемо прецизно да направимо пословна предвиђања која нам омогућавају да пратимо наше трошкове оглашавања и производа како бисмо осигурали најбољу могућу цену.

Више информација

Надамо се да вам је то разјаснило ствари и као што је раније поменуто ако постоји нешто за шта нисте сигурни да ли вам је потребно или не обично је безбедније оставити колачиће омогућене у случају да је у интеракцији са једном од функција које користите на нашем сајту.

Међутим , ако и даље тражите више информација онда нас можете контактирати путем једног од наших жељених начина контакта:

 • Емаил : {маадинлоww}